TC FB Banner.png

TALENT CHOIR

Het Talent Choir bestaat uit talentvolle vocalisten vanaf 21 jaar die op hoog niveau getraind worden in meerstemmige samenzang.

De groep wordt ingezet voor koor en ensemble zang in de theaterproducties en concerten van Meerpeen Theater waarbij de groep ook met bekende artiesten op het podium staat.

Daarnaast verzorgt de groep ook eigen optredens.

Het Talent Choir zingt voornamelijk Pop en Musicaltheater repertoire, afhankelijk van de aankomende optredens.

ruby.png

DE VOCALISTEN

Het Talent Choir bestaat momenteel uit 6 vocalisten. Wil jij weten wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat voor ervaring ze hebben? Klink dan snel hier en maak kennis met deze talenten.

Talent Choir - Anne Marieke Boersen
Talent Choir - Laura Witsmeer
Talent Choir - Marjolein Molenaar
Talent Choir - Roos Zuidema
Talent Choir - Annemarie Konijnenberg
Talent Choir - Jacqueline de Roos

WORD JIJ ONS NIEUWSTE TALENT CHOIR TALENT?

Vind jij zingen te gek en heb je talent? Ben je bereid om hard te werken om op hoog niveau te kunnen optreden? Meld je dan nu aan voor de eerstvolgende auditie op zondag 6 maart 2022. Vul hier het inschrijfformulier in. Momenteel bestaat de groep alleen uit dames, maar ook mannen zijn van harte welkom om auditie te komen doen! 

Wat wordt er van je verwacht tijdens de auditie?
Voor de auditie bereid je één eigen keuze nummer voor waarin je goed kunt laten horen wat jouw stem allemaal kan. Daarnaast krijg je een (meerstemmige) opdracht van ons. We vragen je om het refrein van een nummer (uit het repertoire van het Talent Choir) in te studeren in de lead partij en een tweede stem. Eén van de Vocal Talent leden zal tijdens de auditie met je meezingen in de andere stempartij zodat we kunnen testen of je tijdens het meerstemmig zingen je eigen partij vast kunt houden. Alle partijen en ook de tekst van deze opdracht krijg je toegestuurd.

Hulp nodig bij het voorbereiden van je auditie?
Het is mogelijk om voorafgaan aan jouw auditie één of meerdere zanglessen te boeken bij onze coach Michelle in haar Vocal Center zangpraktijk om samen jouw auditie goed voor te bereiden.