top of page
Kopie van Talent Academy.png

MUSICAL NIEUWE SEIZOEN WORDT
GROOTS AANGEPAKT: PAY IT FORWARD

Dit seizoen pakken we met de Talent Academy extra groot uit met de musicalproductie 'Pay it Forward' (Een productie van Fanwork Musicals) en jij kunt hieraan meedoen! Deze keer houden we niet alleen audities voor jongeren (vanaf 10 jaar), maar ook voor volwassenen. Lees hieronder alles over deze prachtige productie en hoe jij je kunt aanmelden.

HET VERHAAL

Pay it Forward is gebaseerd op het gelijknamige boek en de verfilming daarvan. Wanneer een docent maatschappijleer een brugklas de opdracht geeft om een idee te verzinnen waarmee ze de wereld kunnen verbeteren, bedenkt de 13-jarige Trevor een project waarbij hij iets goeds doet voor 3 verschillende mensen. In plaats van hen terug te laten betalen (Pay it back), vraag hij ze om het door te geven (Pay it Forward) en ook weer iets goeds te doen voor 3 mensen. Als alles volgens plan loopt, zou dit wel eens de start kunnen betekenen van een lange keten van menselijke goedheid. Zou dit ene idee echt de wereld kunnen veranderen?

 

De musical inspireert hoe we allemaal een steentje bij kunnen dragen. Daarnaast zit de productie vol met indrukwekkende verhaallijnen waarin verschillende maatschappelijke onderwerken aan bod komen. Dit alles omlijst met prachtige meerstemmige samenzang en indrukwekkende solo's waardoor onze talenten optimaal hun kwaliteiten kunnen laten horen.

Met al deze ingrediënten in één musical verkennen we de mogelijkheden om deze voorstelling voor een breed publiek te gaan spelen en daarnaast om aan deze musical ook een maatschappelijk project te koppelen. Hiervoor worden momenteel gesprekken gevoerd met diverse partijen, waaronder de gemeente Hollands Kroon en andere instanties, om dit werkelijkheid te laten worden en daarvoor ondersteuning te bieden.

DSC07268.png

AFTRAP- & AUDITIEDAGEN OP
16 SEPTEMBER, 14 OKTOBER & 4 NOVEMBER

De voorstelling ‘Pay it Forward’ gaat volgend jaar mei op de planken en daarvoor kan auditie gedaan worden.

Op 16 september, 14 oktober & 4 november van 10.00 tot 16.00 uur start het project met aftrap- en auditiedagen in Theater Het Vikingschip in Den Oever. Tijdens deze dagen worden het verhaal en de plannen voor ‘Pay it Forward’ uitgebreid besproken, worden er meerstemmige zangstukken, spelscenes en choreografie uit de productie aangeleerd en worden deze workshops meteen als auditie gebruikt.

Kan je niet bij één van deze dagen aanwezig zijn? Niet getreurd! Ook op andere momenten kan je komen auditeren.

 

In tegenstelling tot eerdere musicals zullen er deze keer niet alleen audities zijn voor jongeren (vanaf 10 jaar), maar ook voor volwassenen.

Dus heb jij een voorliefde voor musical? Wil je je grenzen verleggen? Ben jij bereid om hard te werken in een gezellige groep? En tot slot wil jij samen met de Talent Academy dit prachtige verhaal vertellen?

AANMELDEN

Deelnemen aan de aftrap- en auditiedagen van 'Pay it Forward' is gratis, maar je moet je hiervoor van tevoren wel aanmelden. Mail hiervoor je voor- en achternaam, geboortedatum, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer en ervaring op het gebied van zang, dans, spel en/of musical naar info@talentacademynederland.nl (Ook zonder ervaring ben je welkom om auditie te komen doen).

Wil je niet deelnemen aan de aftrap- en auditiedag maar een ander auditiemoment inplannen? Volg dan de instructies op deze pagina

bottom of page