top of page
DSC06311.png

VOCAL TALENT

Vocal Talent is een groep jonge zangtalenten in de leeftijd van 12 t/m 21 jaar oud die op hoog niveau optreden met meerstemmige samenzang en naast zang ook getraind worden in dans en choreografie.

De groep treedt regelmatig zelf op en wordt daarnaast ook ingezet voor de theaterproducties en concerten van Meerpeen Theater waarin de groep ook met bekende artiesten op het podium staat.


Vocal Talent zingt voornamelijk Musicaltheater, Film, Disney en Pop repertoire.

DSC07411.png

DE TALENTEN

Vocal Talent bestaat momenteel uit 5 zangtalenten. Wil jij weten wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat voor ervaring ze hebben? Klik dan snel hier en maak kennis met deze toppers.

DSC06417.png
DSC06282.png
DSC06317.png
DSC06311.png
DSC06226.png

FOTO'S

HOE KOM IK IN AANMERKING VOOR EEN PLEK IN VOCAL TALENT?

Bij de Talent Academy doe je auditie voor de stroming ZANG of MUSICAL. Tijdens de auditie kijken we naar je niveau op dat moment, maar ook naar de potentie die we in je zien. Na de auditie kun je toegelaten worden tot de academy klas voor jouw leeftijdscategorie, maar zou je ook meteen geselecteerd kunnen worden voor 'Vocal Talent' of 'Musical Talent' wanneer we denken dat je daar al klaar voor bent.

Wat wordt er van mij verwacht tijdens de auditie ZANG?
Voor de auditie bereid je één eigen keuze nummer voor waarin je goed kunt laten horen wat jouw stem allemaal kan. De leeftijdscategorie 12 t/m 21 jaar krijgt daarnaast ook een meerstemmige opdracht van ons. We vragen je om het refrein van een nummer (uit het repertoire van Vocal Talent) in te studeren in de lead partij en een tweede stem. Een vocalist zal tijdens de auditie met je meezingen in de andere stempartij zodat we kunnen testen of je tijdens het meerstemmig zingen je eigen partij vast kunt houden. Alle partijen en ook de tekst van deze opdracht krijg je toegestuurd.

Hulp nodig bij het voorbereiden van je auditie?
Het is mogelijk om voorafgaan aan jouw auditie één of meerdere zanglessen te boeken bij onze coach Michelle in haar Vocal Center zangpraktijk om samen jouw auditie goed voor te bereiden.

bottom of page