top of page
DSC00249-13.jpg

AUDITIES

Je kunt weer auditie doen voor onze Talent Academy klassen en showgroepen. Iedereen tussen de 7 en 21 jaar is van harte welkom om auditie te komen doen, ook zonder ervaring. We plannen samen met jou een individueel auditiemoment in.

Voor de audities vragen we een bijdrage van €7,50 per persoon, per onderdeel. Je kunt je voor ZANG of MUSICAL inschrijven, maar ook voor beide onderdelen.

Hoe schrijf je je in?
1. Mail je naam, geboortedatum, woonplaats en telefoonnummer + het onderdeel (of de onderdelen) waarvoor je auditie wilt doen naar info@talentacademynederland.nl
2. Maak je auditie bijdrage over naar NL28 INGB 0008 5670 41 t.n.v. Meerpeen Theater (Stichting Meerpeen) o.v.v. je naam. Dit is €7,50 wanneer je voor ZANG of MUSICAL auditie wilt doen en €15,00 wanneer je voor beide onderdelen wilt inschrijven.
3. Als wij alle informatie en de auditiebijdrage ontvangen hebben, ontvang je jouw auditie uitnodiging  met alle informatie over jouw auditie. 

Hoe gaan de audities in zijn werk?
We plannen met iedere auditant een individueel auditiemoment in. Tijdens de auditie kijken we naar je niveau op dat moment, maar ook naar de potentie die we in je zien en daarnaast voeren we ook een motivatiegesprek. Na de auditie kun je toegelaten worden tot de academy klas voor jouw leeftijdscategorie, maar zou je ook meteen geselecteerd kunnen worden voor 'Vocal Talent' of 'Musical Talent' wanneer we denken dat je daar al klaar voor bent.

Wat wordt er van mij verwacht tijdens de auditie ZANG / Vocal Talent?
Voor deze auditie bereid je één eigen keuze zangnummer voor waarin je goed kan laten horen wat jouw stem allemaal kan. De leeftijdscategorie 12 t/m 21 jaar krijgt daarnaast ook een meerstemmige opdracht van ons. We vragen je om het refrein van een nummer (uit het repertoire van Vocal Talent) in te studeren in de lead partij en een tweede stem. Iemand zal tijdens de auditie met je meezingen in de andere stempartij zodat we kunnen testen of je tijdens het meerstemmig zingen je eigen partij vast kunt houden. Alle partijen en ook de tekst van deze opdracht krijg je toegestuurd.

 

Wat wordt er van mij verwacht tijdens de auditie MUSICAL / Musical Talent?
Voor deze zangauditie bereid je één eigen keuze zangnummer voor waarin je goed kan laten horen wat jouw stem allemaal kan. De leeftijdscategorie 12 t/m 21 jaar vragen we daarnaast ook een stukje in te studeren van een nummer uit een productie waar Musical Talent aan werkt of aan gewerkt heeft. Daarnaast krijgt iedereen van ons een speltekst aangeleverd om thuis van tevoren in te studeren. Eventuele aanvullende dansaudities worden terplekke aangeleerd en hoef je niet voor te bereiden.

 

Doe je auditie voor beide onderdelen?
Dan mag het eigen keuze nummer voor zang voor beide onderdelen dezelfde zijn, maar mag je ook 2 verschillende nummers laten horen.

Hulp nodig bij het voorbereiden van je auditie?
Het is mogelijk om voorafgaan aan jouw auditie één of meerdere zanglessen te boeken bij onze coach Michelle in haar Vocal Center zangpraktijk om samen jouw auditie goed voor te bereiden. Mail hiervoor naar michelledejong@vocalcenter.nl.

bottom of page