top of page
DSC07422.png

AUDITIES

Op 1 oktober kun jij auditie doen voor de academy klassen zang en showgroep Vocal Talent op onze nieuwe locatie in Amsterdam! Voor de audities vragen we een bijdrage van €7,50 per persoon. Kun je niet op deze dag maar wil je wel graag auditie doen? Mail dan even naar info@talentacademynederland.nl

Hoe schrijf je je in?
1. Mail je naam, geboortedatum, woonplaats, telefoonnummer en dat je auditie wilt doen voor onze locatie in Amsterdam naar info@talentacademynederland.nl
2. Maak je auditie bijdrage van €7,50 over naar NL28 INGB 0008 5670 41 t.n.v. Meerpeen Theater (Stichting Meerpeen) o.v.v. je naam.
3. Als wij alle informatie en de auditiebijdrage ontvangen hebben, ontvang je jouw auditie uitnodiging  met alle informatie over jouw auditie. 

Hoe gaan de audities in zijn werk?
We plannen met iedere auditant een individueel auditiemoment in. Tijdens de auditie kijken we naar je niveau op dat moment, maar ook naar de potentie die we in je zien en daarnaast voeren we ook een motivatiegesprek. Na de auditie kun je toegelaten worden tot de academy klas voor jouw leeftijdscategorie, maar zou je ook meteen geselecteerd kunnen worden voor 'Vocal Talent Amsterdam' wanneer we denken dat je daar al klaar voor bent.

Wat wordt er van mij verwacht tijdens de auditie Zang / Vocal Talent?
Voor deze auditie bereid je één eigen keuze zangnummer voor waarin je goed kan laten horen wat jouw stem allemaal kan. De leeftijdscategorie 12 t/m 21 jaar krijgt daarnaast ook een meerstemmige opdracht van ons. We vragen je om het refrein van een nummer (uit het repertoire van Vocal Talent) in te studeren in de lead partij en een tweede stem. Iemand zal tijdens de auditie met je meezingen in de andere stempartij zodat we kunnen testen of je tijdens het meerstemmig zingen je eigen partij vast kunt houden. Alle partijen en ook de tekst van deze opdracht krijg je toegestuurd.


Hulp nodig bij het voorbereiden van je auditie?
Het is mogelijk om voorafgaan aan jouw auditie één of meerdere zanglessen te boeken bij onze coach Michelle in haar Vocal Center zangpraktijk om samen jouw auditie goed voor te bereiden. Mail hiervoor naar michelledejong@vocalcenter.nl.

bottom of page