top of page
Groepsfoto Anastasia.jpg

MUSICAL TALENT

Musical Talent is de nieuwe musical talentengroep van de kop van Noord-Holland die hoogwaardige musicalproducties op de planken brengt voor kinderen en jongeren van 10 t/m 21 jaar. Jaarlijks brengen we een bekende musicalproductie op hoog niveau in een echt theater en ieder jaar worden er ook masterclasses georganiseerd waarin je les krijgt van bekende nationale musical artiesten uit het vak.

groepsfoto.jpg

DE TALENTEN

Onze Musical Talent cast voor The Lion, The Witch and The Wardrobe bestaat dit seizoen uit 11 spelers. Wil jij weten wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat voor ervaring ze hebben? Klik dan snel hier en maak kennis met deze talenten.

Musical Talent - Julia
Musical Talent - Elles
Musical Talent - Melanie
Musical Talent - Femke
Musical Talent - Pim
Musical Talent - Lauren
Ramona

De eerste musicaldag & eerste productie van Musical Talent

zijn mede mogelijk gemaakt door de Hollands Kroonse Uitdaging

NLU170704-Icoon-waarde.png

HOE KOM IK IN AANMERKING VOOR EEN PLEK IN MUSICAL TALENT?

Bij de Talent Academy doe je auditie voor de stroming ZANG of MUSICAL. Tijdens de auditie kijken we naar je niveau op dat moment, maar ook naar de potentie die we in je zien. Na de auditie kun je toegelaten worden tot de Academy klas voor jouw leeftijdscategorie, maar zou je ook meteen geselecteerd kunnen worden voor 'Vocal Talent' of 'Musical Talent' wanneer we denken dat je daar al klaar voor bent.

Wat wordt er van mij verwacht tijdens de auditie MUSICAL?
Voor je zangauditie bereid je één eigen keuze nummer voor waarin je goed kunt laten horen wat jouw stem allemaal kan. De leeftijdscategorie 12+ vragen we daarnaast ook een stukje in te studeren van een nummer uit een productie waar Musical Talent aan werkt of aan gewerkt heeft. Daarnaast krijgt iedereen van ons een speltekst aangeleverd om thuis van tevoren in te studeren. Deze scene speel je tijdens je auditie met iemand anders samen. Eventuele aanvullende dansaudities worden terplekke aangeleerd en hoef je niet voor te bereiden.

Hulp nodig bij het voorbereiden van je auditie?
Het is mogelijk om voorafgaan aan jouw auditie één of meerdere zanglessen te boeken bij onze coach Michelle in haar Vocal Center zangpraktijk om samen jouw auditie goed voor te bereiden.

bottom of page